Alarmbrikker og -etiketter

Alarmbrikker og -etiketter

Udvalget af alarmbrikker og -etiketter er stort og til tider uoverskueligt. Hos SensorTek har vi mange års erfaring og ekspertviden inden for dette område og vi er klar til at hjælpe dig

Der findes alarmbrikker og alarmetiketter til stort set alle typer varer. Her er et udvalg af nogle af de typer, vi forhandler:

Alarmbrikker
Til tøj, sportstøj, tasker, sko, skruemaskiner, sportsudstyr og termokander bruges der primært alarmbrikker.

Alarmbrikker findes både til RF og AM teknologi med og uden wire. De kan være små og store med magnetlås, med mekanisk lås, med indbygget farvepatron og med indbygget alarm i tilfælde af, at alarmbrikken fjernes uautoriseret eller forsøges brudt op.

Der findes alarmbrikker i alle størrelser, typer og former. Alle alarmbrikker fjernes ved salg og kan genbruges.

Alarmetiketter
Alarmetiketter bruges primært til kosmetik, kolonial, chokolade, vin, spiritus, kød, barberblade, helseprodukter og meget mere.

Alarmetiketten kan skjules inde i varen og er dermed svær at fjerne. Ved salg deaktiveres etiketten og kan derfor ikke genbruges.

Safere
Til de forskellige medier CD, DVD, Blueray, USB-stik, harddiske og spil bruges der safere. En safer er en indbrudssikker plastikkasse, der holder det pågældende produkt sikker.

Safere kommer i forskellige størrelse og former. Til f.eks. spiritus og vin samt til kosmetikvarer findes der forskellige former, som alle aftages ved salg og ligesom alarmbrikken kan genbruges.

Kontakt vores bestillingsteam på bestilling@sensortek.dk eller direkte her