Detailhandel

En hjælp til at mindske og forebygge svind

DETAILHANDEL

Hvem hjælper vi?

Hos SensorTek har vi mange års erfaring med sikkerhedsløsninger til alle typer og størrelser af detailbutikker. Vi tilbyder alt lige fra komplette sikkerhedsløsninger bestående af mange forskellige komponenter, der giver dig fuld kontrol over dine varer, til supplement af enkelte produkter.

Hvordan hjælper vi?

For en detailbutik er åbenhed og tilgængelighed det vigtigste, der findes. Men det er også det, som gør butikken sårbar for butikstyveri. Vi hjælper dig med at finde frem til den bedst mulige løsning, hvor du besidder kontrollen over dine vare, og din butik bevarer sin åbenhed og tilgængelighed.

Kan det betale sig?

Svaret er uden tvivl, ja! Svind, hvad enten det skyldes butikstyveri, medarbejdertyveri eller andet, er en unødvendig udgift. Ved at investere i en sikkerhedsløsning hos os, vil du erfare et fald i svind, færre butikstyverier, øget tryghed hos dine ansatte og en stigende indtjening.

ELEKTRONISK VARESIKRING


De bedste produkter på varesikringsmarkedet

 

SensorTek er distributør og leverandør af elektronisk varesikring fra Sensormatic og Nedap, hvortil vi også sørger for installation og service.

Sensormatic og Nedaps elektroniske varesikring er udviklet til uovertruffen registrering og holdbarhed. De er lette at anvende og matcher enhver indretning.

Klik på billederne herunder for at læse mere om de konkrete løsninger vi tilbyder.

Læs mere om Varesikring

elektronisk varesikring sensormatic sensortek detailhandel

Mangler
du hjælp til en
sikkerhedsløsning?

 

VIDEOOVERVÅGNING


Et klart billede af begivenhedernes gang

 

På en travl dag kan det være svært at følge med i, hvad der sker i din butik. Der er mange kunder og mange arbejdsopgaver, der skal løses.

Med videoovervågning fra SensorTek får du roen til at koncentrere dig om dine kunders behov og butikkens gøremål velvidende, at overvågningskameraerne holder øje for dig.

Vi hos SensorTek går op i kvalitet og pålidelighed. Derfor forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, hvad enten du efterspørger analog-, IP- eller hybridløsninger

Læs mere om videoovervågning

videoovervågning varesikring exacqvision

Brug for service
i en fart?

SensorTek tilbyder tre forskellige
serviceaftaler til dig,
som har brug for akut hjælp,
hvis uheldet er ude

tyverialarm tyverisikring Premier Elite 24 W SensorTek

Tyverisikring


Sikkerhed til dig og dem du arbejder med

Med tyverialarmer fra SensorTek vil du, dine medarbejdere eller beboere føle jer sikre og trygge. Vi har adskillige løsninger til tyverisikringssystemer og tilbyder, at vi sammen finder den bedste løsning til dig og din kommunale virksomhed.

Vores dygtige montører hos SensorTek står for installationen, og hvis du ønsker en udvidet løsning med ”24 timers call center” eller “dispatch”, kan vi også levere dette.

 

Læs mere om tyverisikring

Konktakt vores salgsteam
for tilbud og rådgivning