Nedap varesikring

Nedap varesikring: Stilsikkert design og skudsikker teknologi

Det nederlandske firma Nedap tilbyder unikke varesikringsprodukter til forebyggelse og bekæmpelse af svind og butikstyveri, der hjælper detailforhandlere med at mindske tab og øge omsætningen

Nedap elektronisk varesikring sensortek

I udviklingen af deres elektroniske varesikringssystemer har et af Nedaps vigtigste hensyn været at finde den rette balance mellem kundevenlighed og effektivitet. Derfor har de udviklet deres RF- (Radio Frequency) og RFID-varesikringssystemer (Radio-Frequence Identification), så de hjælper dig, detailforhandleren, med at værne om din butiks omsætning og sikkerhed samt bevare butikkens indbydende rammer og stemning.

Som detailhandler er det derfor muligt at tilbyde dine kunder en behagelig shopping-oplevelse og samtidig få gavn af varesikringssystemernes præventive effekt. Erfaringerne viser, at svind mindskes med 50% ved installation af et elektronisk varesikringssystem, hvilket indikerer, at det er en god investering.

 

Kundetæller og øget omsætning

Det er muligt at udvide Nedaps elektroniske varesikringssystemer med en kundetæller. Kundetælleren kan installeres på væggen ved indgangen eller som integreret del af alarmantennerne. For hver gang kunderne går ind i butikken eller forlader den igen tæller kundetælleren antallet af dine kunder i real-time og sender det til din computer, smartphone eller tablet.

Denne viden giver dig overblikket til at sammensætte den helt perfekte vagtplan, kendskabet til hvilke af dine salgs-teams, der præsterer bedst og viden om, hvornår det er det rette tidspunkt at at lancere markedsføringskampagner om udsalg eller andre tiltag med henblik på mersalg og øget omsætning.

 

!Sense: Enhver detailforhandlers drøm

Seneste skud på stammen inden for elektronisk varesikring kalder Nedap for !Sense. !Sense er et revolutionerende intelligent varesikringssystem, der tilbyder enorme fordele sammenlignet med et traditionelt varesikringssystem. Med !Sense bliver det muligt at forbinde dine alarmantenner med hinanden og få adgang til denne data, som de akkumulerer, online.

Dertil bliver det også muligt at skabe kontakt til andre sikkerhedsanordninger såsom videoovervågning og alarmsystemer, hvilket så arbejder sammen om at højne sikkerheden i din butik. Ydermere kan du, hvor end du befinder dig i verden, danne dig et overblik over, hvordan dine forskellige forretninger klarer sig og udarbejde markedsføringsstrategier ud fra denne viden.

Se videoen herunder for mere information:

RFID- Dit lager bliver aldrig det samme igen

En af de helt store udfordringer inden for detailbranchen er at sørge for, at de rigtige varer er på hylderne på det rigtige tidspunkt til de besøgende kunder. Især eftersom kunder i dag er mere behovsbevidste og uden tøven går online for at købe deres varer der, hvis de ikke kan finde dem i butikkerne. Det er derfor vigtigt at have en sikker og pålidelig lagerdata, så det er muligt at gøre varerne tilgængelige til dine kunder, så snart de ønsker at handle.

Med Nedaps RFID-løsninger (Radio Frequence Identification) er det nu muligt at besidde det fulde overblik over dit lager, uden det koster dig en masse tid og penge. Det er også muligt at automatisere styringen af din in-store beholdning, hvilket resulterer i en optimal vare-tilgængelighed for dine kunder og en in-store beholdningspræcision på over 98%.

Forkert information og mislykkedes forsendelser og administrative fejl, der leder til ubehagelige ”ikke på lager” oplevelser for dig og dine ansatte hører nu – med Nedaps RFID-løsninger – fortiden til.

Nedap tilbyder en cloud-baseret løsning, der muliggør det for detailforhandlere at forbedre tilgængeligheden af deres varer i butikken uden de store omkostninger eller ændringer af allerede-eksisterende IT-infrastruktur. Se videoen nedenfor for mere information:

Hvad tilbyder SensorTek?

Hos SensorTek tilbyder vi ekspertviden og mange års erfaring med installation, service og rådgivning i Nedaps produkter. Vi tilbyder dig et tæt samarbejde om at finde den bedste varesikringsløsning til netop dine behov, så du i længden vil opleve en forøgelse i omsætning og et fald i omkostninger.

Foruden Nedaps produkter har vi også specialiseret viden og erfaring med andre måder at sikre detailbutikker på: videoovervågning, tyverisikring, adgangskontroller mm.

Her tilbyder vi derfor også komplette løsninger, hvor en kombination af dem alle garanterer maksimal sikkerhed.

Konktakt vores salgsteam
og få et tilbud