Sensormatic varesikring

Elektronisk varesikring fra Sensormatic

I dag anvender over 80 procent af verdens 200 største detailforhandlere Sensormatic produkter inden for elektronisk varesikring (EAS), kildemærkning, kundetælling og effektive lagerløsninger, der mindsker svind, forbedrer forretningens drift og øger kundens indkøbsoplevelse

sensormatic elektronisk varesikring sensortek

Hvad enten du bestyrer en lille eller en stor forretning er kundens oplevelse altid det vigtigste. Det er den gode oplevelse, der gør, at kunden kommer igen. Med Sensormatic varesikringsprodukter får du roen til at koncentrere dig om dine kunders behov, velvidende at dine elektroniske varesikringssystemer passer på dine varer for dig.

Sensormatic systemer er bygget på en højt ydende akustisk-magnetisk (AM) teknologi, hvilket anses af detailindustrien for at være det mest pålidelige system mod butikstyveri, der findes på markedet. Systemerne kan beskytte alt fra store til små ind- og udgange, identificerer EAS støjsendere, stanniolforede poser og afgiver stort set ingen falske alarmer. Ydermere har Sensormatic systemer også en afskrækkende effekt på butikstyve.

 

Hvordan fungerer elektronisk varesikring?

Sensormatic elektronisk varesikringssystem er et simpelt og effektivt system, der fungerer på følgende måde: Alarmantennerne installeres ved kasse- og butiksudgangene, og alarmbrikkerne eller etiketterne fastmonteres på de varer, som skal sikres. I nogle tilfælde kildemærkes varen allerede hos producenten, hvilket betyder, at varen allerede er sikret.

Hvis en kunde fjerner en vare fra din butik og alarmbrikken, etiketten eller kildemærkningen på varen ikke er blevet deaktiveret af personalet, vil der lyde en høj og skinger alarm, så snart varen kommer i kontakt med alarmantennerne ved butikkens udgang. En lyd ingen kan ignorere.

 

Det kan betale sig med en kundetæller

Ikke nok med at du kan forebygge svind og butikstyveri med Sensormatic varesikringssystemer, så har du også muligheden for at udvide dit EAS-system med en kundetæller. Med en kundetæller får du indsigt i din butiks kundetrafik, hvilket i tidligere tilfælde har vist sig at være et fordelagtigt værktøj til butiksindehaveren, der gerne vil formindske sine omkostninger og forøge sin omsætning.

  • Formindsk dine omkostninger
    Hvis du ved, hvornår kundetrafikken er højst, og hvornår den er lavest, ved du også, hvornår du skal have mange ansatte på arbejde, og hvornår du skal have få. Du har med andre ord mulighed for at tilpasse dine ansattes vagtplan ud fra din kundetrafik.
  • Forøg din omsætning
    En kundetæller er et effektivt værktøj til at planlægge salgskampagner ud fra. Hvis du kender til de perioder, hvor din butik er hyppigst besøgt, ved du også, hvilke perioder der er flest kunder, som vil se dine salgskampagner.

Videopræsentation af Sensormatics seneste varesikringssystem, Synergy

RFID – følg dine varer

RFID, der står for Radio Frequence Identification (radiofrekvens identifikation), er en automatisk identificeringsmetode, som lagrer data via RFID-tags. RFID-tags er objekter, der inkorporeres i et produkt, der så kan identificeres via radiobølger. Denne teknologi er meget velegnet til detailforretninger, hvor lagerarbejde har høj prioritet.

RFID er i sig selv ikke en ny teknologisk opfindelse, du kender den sikkert fra en ydelse som BroBizz og fra flere af de danske folkebiblioteker, hvor man har udskiftet stregkoden med RFID. Faktisk skal man helt tilbage til anden verdenskrig, hvor de spæde skridt i retningen af RFID blev taget.

Men hos Sensormatic har man forenet fordelene ved RFID med nogle af detailbranchens udfordringer. Dette har resulteret i nye og revolutionerende metoder, som detailbranchen, du og din butik kan drage nytte af. Med Sensormatic RFID-løsninger (dual AM/RFID solution) vil det være nemmere for dig at have det præcise overblik over din lagerbeholdning, fordi du med disse løsninger opnår en høj lagersynlighed. Foruden lager-fordelene, bliver det også nemmere for dig at finde dine varer samt få indblik i intern svind og svindel.

 

Hvad tilbyder SensorTek?

Som distributør og leverandør af Sensormatic produkter tilbyder vi hos SensorTek ekspertviden og mange års erfaring med installation, servicering og undervisning i Sensormatic varesikringsløsninger.

Forruden Sensormatic produkter har vi også specialiseret viden og erfaring med andre måder at sikre detailbutikker på:

  • Videoovervågning
  • Tyverisikring
  • Adgangskontroller

Her tilbyder vi derfor også komplette løsninger, hvor en kombination af dem alle garanterer maksimal sikkerhed.

Kontakt vores sælgere for tilbud og yderligere information.

Konktakt vores salgsteam
og få et tilbud