Industri

En hjælp til overblik over
store arealer og kontrol af adgang

INDUSTRI

Hvem hjælper vi?

Industrien er en af de største og mest vitale sektorer i dansk erhvervsliv. Dette indebærer, at der er mange forskellige typer industrielle virksomheder med forskellige behov. Hos SensorTek er vi i stand til at omfavne denne diversitet, hvad enten der er tale om fabrikker, lagre, industrianlæg eller andet

Hvordan hjælper vi?

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra adgangskontrol, tyverisikring og overvågning. Gennem samtale med vores erfarne salgsteam og teknikere vil vi finde frem til den løsning, der passer dig og din virksomhed bedst. Vi sætter en ære i at hjælpe og lytte til vores kunder

Kan det betale sig?

Det kan altid betale sig at højne sikkerheden.

Højnet sikkerhed skaber trygge rammer for dig og dine medarbejdere. Og trygge rammer skaber et godt arbejdsmiljø, hvilket leder til gode resultater og vigtigst af alt en god arbejdsplads. Vi står klar til at hjælpe dig med dette

ADGANGSKONTROL


Friheden til at vælge,
hvem der skal have adgang

På en fabrik, et stort lager, boreplatform eller et industrianlæg, kan det være vigtigt, at det kun er en særligt udvalgt gruppe af personer, som har adgang til særligt udvalgte områder på forskellige tidspunkter i døgnet.

Vores fleksible løsninger inden for adgangskontrol giver dig muligheden for at sammensætte lige akkurat den sikkerhedsløsning, som du skal bruge.  Hertil er det muligt at integrere andre typer sikkerhedsløsninger såsom videoovervågning og tyverialarm.

 

Læs mere om adgangskontrol

adgangskontrol act sensortek

Mangler
du hjælp til en
sikkerhedsløsning?

 

tyverisikring tyverialarm utc sensortek

Tyverisikring


Sikkerhed til dig og dine ansatte

Med tyverialarmer fra SensorTek vil du og dine medarbejdere føle jer sikre og trygge. Hos SensorTek tilbyder vi mange løsninger på, hvordan du bedst sikrer din virksomhed mod tyveri, hærværk og indbrud.

Vores dygtige montører står for installationen, og hvis du ønsker en udvidet løsning med “24 timers call center” eller “dispatch”, leverer vi også dette.

Læs mere om tyverisikring

VIDEOOVERVÅGNING


Midlet til det store overblik

Med videoovervågning fra SensorTek vil du være i stand til at skabe dig et overblik over din fabrik, virksomhed eller dit industrianlæg fra din smartphone, tablet og PC. Et sådan overblik øger ikke kun sikkerheden, men giver også dig og dine ansatte roen til at fokusere på jeres arbejde.

Vi hos SensorTek tilbyder alt lige fra professionel rådgivning til levering, installation og service af videoovervågningssystemer af højeste kvalitet.

Læs mere om videoovervågning

videoovervågning varesikring exacqvision

Brug for service
i en fart?

SensorTek tilbyder tre forskellige
serviceaftaler til dig,
som har brug for akut hjælp,
hvis uheldet er ude

Kontakt Lauge Dahlstrøm eller Jimmy Klahn
for tilbud og rådgivning