Sport 24 – Et skridt foran tyveknægtene

Sport 24 – Et skridt foran tyveknægtene
24. november 2017 sorenj@nosuchagency.dk
sport24-facade-sensortek

Sport 24 – Vi skal være et skridt foran

Der er ingen ende på idérigdommen, når det gælder nye kneb blandt butikstyve. Som butiksansvarlig må man derfor være mindst lige så idérig som tyvene.

Det er ikke let, når ens primære opgave er at sælge varer – ikke at passe på dem. Derfor er man nødt til at alliere sig med folk, der har fokus på sikring af varerne. Det har Sport 24 indset for flere år siden, og i dag drager de stor fordel af SensorTeks erfaring og ekspertise inden for varesikring.

 

Russerposer, jammere og nye afledningsmanøvrer

Metoderne er mange, og tyvene finder hele tiden på nye.

Vi synes, det er svært at følge med i de nye metoder, tyvene bruger. Når sikringsbranchen udvikler nye teknologier, går der et stykke tid, så finder tyvene metoder til at omgå sikringen. Når en ny metode opdages og stoppes i ét varehus, tager tyvene bare metoden til det næste varehus, der endnu ikke har sikret sig mod netop den metode. Så det handler om konstant at være forrest med varesikringen. Det vil jo være rart at få det ry, at det ikke betaler sig at gå i Sport 24 for at stjæle. Vi har nogle meget attraktive varer, der nemt kan videresælges på nettet, så Sport 24 er desværre meget besøgt af butikstyve.

Finn Svane, chef for butiksudvikling i Sport 24.

Styrer hele processen

Sport 24 og SensorTek har samarbejdet i mange år, og SensorTek har ind til videre sikret 50 af kædens 60 butikker.

Der åbner hele den nye butikker, som skal sikres. Der sker jo også noget nyt inden for sikring, så vi skal samtidig holde øje med, at vores udstyr hele den bliver opdateret. SensorTek har stor ekspertise inden for sikring. De ved, hvad der skal l for at komme vores udfordringer til livs. De giver os en seriøs rådgivning, som vi føler, at vi trygt kan stole på. Når vi beslutter at installere en ny type sikring, er det rart, at vi trygt kan lægge det i hænderne på SensorTeks folk. De styrer processen lige fra levering af produkter, installation i vores butikker til uddannelse af vores personale i håndtering af den nye sikringsløsning.

Finn Svane.

Salg, sikring og markedsføring

Både video og alarmantenner kan bruges til andet end at fange tyve. Videoovervågningen bruges til at holde øje med, om butikstyve gemmer varer i lommerne, men også hvor og hvordan kunderne færdes i butikken. Denne nye teknologi kaldes for heat mapping og giver et billede af, hvor butikken har hot spots, døde områder og flaskehalse. En anden ekstra værdi kommer fra alarmantennerne ved indgangene. De registrerer ikke kun alarmer på varerne. De registrerer også, hvor mange mennesker, der passerer igennem indgangen, og hvornår de gør det.

Det betyder, at vi kan planlægge bemandingen af fx vagter meget præcist og skabe et bedre flow gennem butikken. Vi tester i øjeblikket løsningen af i 7-8 af vores butikke.

Finn Svane.

God rådgivning, varesikring, alarmer og overvågning betyder meget for en butik som Sport 24.

Vi kan mærke en kæmpe forskel, når vi har sikret en butik. Vi kan nu nå at stoppe langt flere butikstyve end tidligere. Men den præventivve effekt er også meget vigtig.

Finn Svane.

 

Få et Gratis Sikkerhedstjek


Sikkerhed til dig og dem du arbejder med

SensorTek tilbyder i øjeblikket Gratis Sikkerhedstjek af både virksomheder og offentlige institutioner.

Vores sikkerhedskonsulenter kommer gladeligt forbi jer til en uforpligtende gennemgang og evaluering af jeres eksisterende sikkerhedsløsning.

Vi er eksperter og leverandør af elektronisk varesikring, tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning.

 

Bestil et Gratis Sikkerhedstjek her

Konktakt vores salgsteam
for tilbud og rådgivning