Teknologi og viden giver os et forspring

Teknologi og viden giver os et forspring
9. november 2017 sorenj@nosuchagency.dk

Teknologi og viden giver os et forspring

Kriminaliteten er stigende. Tyvene er i dag mere garvede og kyniske end tidligere. Metoderne er mere avancerede og udspekulerede. De deler tips og tricks på internettet og anvender al den teknologi, de kan købe for penge – for pengene kan nemt tjenes ind igen.

Butikstyveri er nemlig en god forretning. Stort set alt kan sælges videre på internettet.

Til gengæld er det en rigtig dårlig forretning for dem tyveriet går ud over. Der stjæles for store summer, og de er svære at tjene ind på mersalg og prisstigninger alene. Heldigvis er sikringsbranchen flere skridt foran tyvene. Der udvikles hele tiden ny teknologi, som forhindrer tyveri, øger sikkerheden og reducerer svindet.

 

Videoovervågning

Et godt eksempel er videoovervågning. Tidligere var videoovervågning kun effektiv, så længe personalet holdt øje med monitoren. I øvrigt var billederne uskarpe, når man zoomede ind. Med nutidens videoovervågning slår systemet selv alarm, hvis der observeres noget unormalt. Takket være en rivende udvikling inden for kamerateknologi er kvaliteten af billederne i dag så høj, at der kan zoomes helt tæt på, og ting som tal, bogstaver og ansigtstræk vil fremstå helt skarpt og tydeligt. Der findes desuden intelligente kameraer, som automatisk zoomer ind, hvis de observerer noget, der afviger fra normalen.

Bjarn Plahn
SensorTek Security Systems

… Og RFID

En anden teknologi, der øger sikkerheden for detailmarkedet, produktionsvirksomheder og andre lagerførende virksomheder, er RFID. Radiofrekvens Identifikation – eller RFID – er en automatisk identificeringsmetode. Alle oplysninger lagres i en lille chip, som placeres på varen. Du vil kunne læse mere om både RFID, videoovervågning og andre intelligente sikringsinstallationer her på websitet. Der vil desuden være eksempler på de resultater, vi har opnået for vores kunder med hensyn til øget sikkerhed, mindre svind, sparet tid, bedre dokumentation og meget mere.

Men du skal ikke bare tage vores ord for gode varer. Hør hvad vores kunder siger. Nogle af dem fortæller her på sitet om de resultater, de har opnået takket være vores løsninger og rådgivning. Vi har desuden opstillet et regnestykke, som viser, hvor hurtigt en investering i en sikkerhedsløsning vil tjene sig selv hjem igen. Du kan nemt selv opstille regnestykket for din virksomhed. Men vi kommer naturligvis gerne ud og hjælper med en præcis beregning og en vurdering af mulighederne for din virksomhed.

Kald mig bare for sortseer, men jeg må desværre konstatere, at der ikke er tegn på et fald i kriminaliteten inden for den nærmeste fremtid. Så uanset om du vælger en løsning fra SensorTek eller ej, er du nødt l at forholde dig til sikkerhed og bekæmpelse af svind i din virksomhed.

Få et Gratis Sikkerhedstjek


Sikkerhed til dig og dem du arbejder med

SensorTek tilbyder i øjeblikket Gratis Sikkerhedstjek af både virksomheder og offentlige institutioner.

Vores sikkerhedskonsulenter kommer gladeligt forbi jer til en uforpligtende gennemgang og evaluering af jeres eksisterende sikkerhedsløsning.

Vi er eksperter og leverandør af elektronisk varesikring, tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning.

 

Bestil et Gratis Sikkerhedstjek her

Konktakt vores salgsteam
for tilbud og rådgivning