Tyverisikring

Tyverisikring der virker

Med tyverisikring fra SensorTek er du, dine medarbejdere, dine ejendomme og værdier sikret døgnet rundt mod ubudne gæster

tyverialarm ats utc sensortek

 

Tyverisikring fra SensorTek

Tyveri og hærværk er desværre en trist realitet for mange butiks- og virksomhedsejere i dagens Danmark. Hos Sensortek tilbyder vi derfor en bred vifte af de bedste produkter inden for tyverisikring.

 

Vores produkter

Herunder hører produkter som tyverialarm, adgangskontrol, gittersikring, glasbrudsdetektorer og alm. detektorer. I et tæt samarbejde med vores kontrolcentralsløsning hindrer disse produkter indbrudstyven i at begå indbrud, og du og dine ansatte er sikret.

 

Nemt at udvide

Da tyverisikringen består af modulbaserede kontrolenheder og perifere komponenter med og uden ledning, er den let at montere og komplementerer næsten enhver indretning.

Skalerbare løsninger gør det nemt for voksende virksomheder at opgradere og udvide, samtidig med at de opererer på en integreret platform med problemfri kompatibilitet og pålidelig ydelse. Sagt på en anden måde: Vores produkter og løsninger er fleksible og følger dig og dine behov.

 

tyverialarm tyverisikring Premier Elite 24 W SensorTek

Få et Gratis Sikkerhedstjek


Sikkerhed til dig og dem du arbejder med

SensorTek tilbyder i øjeblikket Gratis Sikkerhedstjek af både virksomheder og offentlige institutioner.

Vores sikkerhedskonsulenter kommer gladeligt forbi jer til en uforpligtende gennemgang og evaluering af jeres eksisterende sikkerhedsløsning.

Vi er eksperter og leverandør af elektronisk varesikring, tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning.

 

Bestil et Gratis Sikkerhedstjek her

 

Tyverialarm

En tyverialarm gør det desuden muligt for medarbejderne i et område at være produktive og bevæge sig frit omkring, mens andre dele af bygningen er sikret og endda kan overvåges.

Vores tyveriprodukter er udviklet af nogle af verdens førende producenter og kan forbindes til en overvågningsstation eller kontrolcentral. Tyverialarmen kan også integreres som en del af en integreret sikkerhedsløsning.

 

Integrerede løsninger

Til en samlet, integreret sikkerhedsløsning leverer SensorTek tyverisikringsprodukter med forskellige sikkerheds- og forretningsprogrammer, der let kan styres fra en softwareplatform.

Det kan f.eks. være alt lige fra kameraløsninger, adgangskontrol og registrering af indtrængen, til samtaleanlæg, mobile programmer med mere.

Ved at skræddersy integrerede løsninger kan SensorTek imødekomme alle sikkerhedskrav til individuelle virksomheder og butikker.

 

Fjernservice

Vi tilbyder også fjernservice til dine sikkerhedsløsninger.

 

Hvilke produkter sælger vi?

UTC Fire & Security: ATS

Texecom: Premiere Elite

Vil du høre mere?

Kontakt vores sælger, Lauge Dahlstrøm,
for tilbud og rådgivning